Teknologia

Sympatex-kalvo. Parasta suorituskykyä, kestävää kehitystä.

Sympatex-kalvolla varustetut toiminnalliset tekstiilit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, suojan ja käyttömukavuuden säässä kuin säässä. Ne ovat 100 %:sti vedenpitäviä 100 %:sti tuulenpitäviä ja hengittäviä. Sympatex®-kalvo on myös ekologinen valinta, sillä se on täysin kierrätettävä.

Huippuluokan suorituskyky

- 100 %:sti vedenpitävä
- Kalvon vedenpitävyys > 45 000 mm
- Hengittävä
- 100 %:sti tuulenpitävä
- Erittäin ohut ja joustava, ei-huokoinen kalvo
- Kestää myös kovaa kulutusta
- Dynaaminen lämpötilan säätely: mitä enemmän liikut, sitä tehokkaammin kosteus poistuu kalvolta

Ekologisuus

- 100 %:sti kierrätettävä kalvo, valmistettu polyeetteristä / polyesteristä
- 100 %:sti kierrätettävä, PFC-vapaa laminointi
- PTFE-vapaa
- bluesign®-hyväksytty
- Öko Tex® Standard 100 -sertifioitu
- Fluorikarbonaattivapaasti käsitelty
- 100 %:sti kierrätetyt materiaalit 

 

Recco – Advanced Rescue Technology

Recco-järjestelmää käyttävät hiihtokeskukset ja pelastustiimit etsiessään kadonneita tai lumivyöryyn hautautuneita henkilöitä: puvussa oleva Recco-heijastin heijastaa takaisin etsijöiden käyttämän Recco-paikantimen signaalin. Käytössä Pro Freeride -puvussa.

 

Cordura Durable. Versatile. Reliable.

Cordura-kangas tekee tekstiileistä kestävämpiä. Se on immuuni repeytymille, naarmuille ja hiertymille. Lisäksi se on erittäin kevyttä.

 

Primaloft – Insulation Technology

Primaloft on lämpimämpi, kuivempi, pehmeämpi ja kokoonpuristuvampi eristemateriaali, joka pitää olosi mukavana olosuhteista huolimatta. Se myös kuivuu nopeasti, joten vaatteesi ovat valmiit ulkoiluun aina, kun sinä olet. Primaloft Gold (0,92 clo/oz/yd2) on käytössä Pro-hanskoissa, Primaloft Silver (0,79 clo/oz/yd2) Explorer-puvussa ja Primaloft Black (0,65 clo/oz/yd2) Extreme ja Pro Freeride -puvuissa.

 

Teflon

Teflon-käsittely tekee kuorikankaasta vettä ja likaa hylkivän sekä helppohoitoisen.

 

RPM MAX – Moottorikelkkailijoilta muulle talviulkoilukansalle

RPM-teknologia on kehitetty moottorikelkkailun rajuihin olosuhteisiin, joissa hyvä ergonomia sekä sään- ja kulutuksen kestävyys ovat perusedellytyksiä. Näitä ominaisuuksia RPM Maxissa on. Kaikki saumat ja logojen ompeleet on teipattu, tuuli ja vesi pysyvät pois iholta, mutta kosteus poistuu silti vaatteen ulkopuolelle. Eikä kankaiden kestävyydessä ole tehty kompromisseja. Niin kuin tapaamme sanoa: jos se toimii moottorikelkkailussa, se toimii myös kaikkialla muualla.

 

YKK, Little Parts. Big Difference.

Käytämme tuotteissamme vain YKK:n huippulaatuisia vetoketjuja. Ajovarusteissa käytämme YKK Aquaguard® -vetoketjuja, jotka eivät vedestä säikähdä.

 

Thermolite

Thermolite plus 80 g -eriste takaa täydelliset lämpötilat ainakin asusteen sisällä.

 

The OutDry Technology

OutDryn patentoidun teknologian ansiosta ajohanskojen ulkokuori on laminoitu vedenpitäväksi, tuulenpitäväksi ja hengittäväksi. Koska pinta ei päästä vettä sisäkerroksiin, hanskat pysyvät myös joustavina. Käytössä Pro-hanskoissa.